Hlasový a textový překladač Skype je lepší než kdy jindy

Skype překladač - Skype translator

Stejně tak, jako se vyvíjí běžné online překladače, zlepšuje se i Skype překladač. Ten je v dnešní době schopný okamžitě překládat více než 60 jazyků při vašem chatování se zahraničím a umí tlumočit konverzaci do 10 jazyků (angličtina, španělština, francouzština, němčina, čínština, italština, brazilská portugalština, arabština, ruština). Zvládne to jak na vašem počítači, tak na mobilu.

Stáhněte si Skype na mobil nebo osobní počítač

Jak funguje textový překladač Skype?

Pokud si chcete chatovat s osobou, která nevládne vaším jazykem, Skype má pro vás řešení. Skype překladač (Skype Tranlator). Jak funguje? Pokud si potřebuje Čech psát se Španělem, píše Čech do Skype chatu česky a Španěl dostává zprávy ve Španělštině. A je to přesně tak jednoduché, jak to zní. Skype překladač je dostupný pro všechny verze Windows 7 a vyšší.

Jak nastavit Skype překladač?

Klikněte pravým tlačítkem myši na kontakt a zvolte „Zobrazit profil“. Vyberte „Spustit překladač“. Dále vyberte váš jazyk a jazyk druhé strany.

Nastavení Skype překladače

Skype překladač funguje jen mezi 2 účastníky

Skype překladač funguje pouze při komunikaci s jednou osobou. Pokud se pokusíte připojit do konverzace dalšího účastníka, Skype překladač se vypne.

Jaké jazyky Skype překladač podporuje?

Jedná se o všechny světové jazyky a mnohé další (i exotické). Jejich kompletní výpis najdete zde.

Jak funguje hlasový překladač?

Neskutečně. Vy mluvíte svým jazykem, „jak vám zobák narostl“ a druhá osoba přijímá vaši mluvenou zprávu v jeho/její mateřštině. Jak to může vypadat můžete vidět třeba na tomto videu na Youtube, které automaticky převádí angličtinu řečníka do německého jazyka posluchače. Budoucnost je tady ?

Jedinou pihou na kráse je pro nás Čechy zatím skutečnost, že hlasový Skype překladač zatím nepodporuje češtinu. Ale záměrně píšu zatím. Určitě se to změní. Jen si nás musí strejda Microsoft udělat čas. Podporovanými jazyky jsou: angličtina, španělština, francouzština, němčina, čínština, italština, brazilská portugalština, arabština, ruština.